Vlad Plahotniuc spala bani copy

Moldova face pași extraordinari pe calea luptei cu corupția. În țara noastră s-a deschis recent, chiar lângă Centrul Național Anticorupție, o instituție extrem de utilă pentru toți politicienii din Chișinău. Este vorba de Oficiul pentru Spălarea Banilor.

”Va fi deschis non stop. 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Deja s-au interesat mai mulți politicieni de serviciile noastre. Nu putem să vă spunem care Vlad a venit la noi primul. Dar cred că vă pricepeți voi. Calitatea spălării banilor va fi europeană. Vom folosi doar detergent de care vedeți la televizor, Tide sau Ariel. Deși oficiul este mic, sperăm că în prima săptămână să putem spăla cam 5 milioane de euro”, a declarat directorul Oficiului pentru Spălarea Banilor, Valerian Mităiau.

Experții cred că corupția va dispărea complet în Moldova când banii vor fi curați și nu vor mirosi. Din primele informații, chiar managerului unei corporații mari din țara noastră, care vinde lumânări pensionarilor, s-a interesat de câteva spălări. Mai mult, managerul acestei corporații a întrebat dacă Oficiul pentru Spălarea Banilor are și spălătorie auto, să spele un BMW negru, kojanâi salon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-spala-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-spala-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldova face pași extraordinari pe calea luptei cu corupția. În țara noastră s-a deschis recent, chiar lângă Centrul Național Anticorupție, o instituție extrem de utilă pentru toți politicienii din Chișinău. Este vorba de Oficiul pentru Spălarea Banilor. ”Va fi deschis non stop. 24 de ore din 24, 7 zile din...

Comentează