Mere si cascaval in gropi

Cum scăpăm de gropile din Chișinău? O posibilă soluție, anunțată de Serviciul Mereologic de Stat (SMS), este acoperirea gropilor direct cu fructele culese în luna de mere a mărului orașului. Adică, exact ca în Căușeni, unde găurile din asfalt au fost acoperite cu piersici, întrucât prețul lor de 1 leu kilul și era mult mai convenabil decât materialul pe care îl foloseau de obicie la astupatul gropilor – aerul.

Analiștii speră că această măsură să fie aplicată mereu asupra găurilor în cazul lunilor de mere a succesorilor scaunului de măr al orașului, dar și al mesei, laptopurilor, sfetilnicilor, și a altei mobile sau aparate, care, după unele observații, s-au dovedit a fi mai utile în primărie decât funcționarii.

Rusia a demonstrat că este cu mult înaintea Moldovei. Faptele care, indubitabil, demonstrează superioritatea ei în optimizarea resurselor sunt călcatul cu buldozere a cașcavalului și a multor altor produse de import, respectiv folosirea lor în construirea noilor străzi, care leagă posturile vamale ruse între ele.

Anume pe această optimizare a resurselor mizează partidele politice stângace, printre care voronemeul, dodoneremeul, usatîremeul și alte remeuri. Aceste forțe vor o Uniune Venimală constituită în baza călcatului produselor alimentare și conectarea punctelor vamale între ele cu astfel de drumuri de calitate europeană(cașcavalul e european).

(autor: I.)

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mere-si-cascaval-in-gropi-e1441779514677.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mere-si-cascaval-in-gropi-300x300.jpgadminSocial
Cum scăpăm de gropile din Chișinău? O posibilă soluție, anunțată de Serviciul Mereologic de Stat (SMS), este acoperirea gropilor direct cu fructele culese în luna de mere a mărului orașului. Adică, exact ca în Căușeni, unde găurile din asfalt au fost acoperite cu piersici, întrucât prețul lor de 1...

Comentează