Baskov suparat in carciuma copy

Scandal uriaș la Orhei, celebrul cântăreț de origine ruso-mongolă, Nikolai Baskov, a rămas fără telefonul mobil. Acesta susține că mobilul i-a fost sustras în momentul în care se plimba cu Șor prin Iarmarocul din oraș. Potrivit lui Baskov, telefonul era unul foarte scump, avea cristale Sfarofski și era de tehnologie nouă.

”Telefonul meu, un iFyon original, l-am cumpărat chiar eu din China, când am cântat acolo. Costa foarte mult. Era bătut tot cu cristale Sfarofski originale. Țăranii iștea de la Orhei mi l-au furat. Probabil că au vrut să se joace oleacă pe Fai-Fai-ul lui Ilan. Este așa de urât să furi. I-am zis lui Ilan, în țara asta se fură chiar tot? Am înțeles de la Șor că din banca lui, moldovenii i-au furat un miliard de euro. Nu știu de unde are atâția bani să o țină pe sclifosita aia de Jasmin”, a declarat extrem de supărat, dintr-o cârciumă, Nikolae Baskov.

Nikolae Baskov a făcut un apel și de pe scenă să i se aducă telefonul. Însă nimeni nu a venit să il returneze. Între timp, telefonul lui Nikolae Baskov a apărut deja la vânzare pe ”tri diveatki” cu 100 de euro. Potrivit poliției, Orheiul este capitala telefoanelor furate. Adică, locul în care se fură cele mai multe telefoane mobile din Moldova pe cap de locuitor. Cele mai căutate sunt Nokia 3310.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Baskov-suparat-in-carciuma-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Baskov-suparat-in-carciuma-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal uriaș la Orhei, celebrul cântăreț de origine ruso-mongolă, Nikolai Baskov, a rămas fără telefonul mobil. Acesta susține că mobilul i-a fost sustras în momentul în care se plimba cu Șor prin Iarmarocul din oraș. Potrivit lui Baskov, telefonul era unul foarte scump, avea cristale Sfarofski și era de...

Comentează