Timofti echipa de fotbal a Moldovei copy

Nicolae Timofti îi va decora pe fotbaliștii moldoveni pentru că au făcut un popor întreg fericit. Este vorba de poporul rus.

Doi fotbaliști ruși au leșinat de frică când la ei în vestiare a intrat Valeriu Streleț. Au crezut că e Vladimir Putin.

Echipa noastră de fotbal este acuzată de trădare și că a vândut meciul. Jumătate dintre fotbaliștii moldoveni au nume de ruși.

69 la sută dintre moldovenii care s-au uitat la partida de fotbal la televiziunea Moldova 1 au urmărit meciul cu sonorul închis din cauza comentatorilor bâlbâiți.

Echipa Rusiei a fost acuzată că a folosit gaze în timpul meciului cu Moldova. Când voiau să oprească fotbaliștii moldoveni din atac strigau: ”Oтключим газ!”

Administratorii stadionului Zimbru au explicat calitatea proastă a gazonului: ”l-am arat, pregătim ogorul pentru a planta cartofi la primăvară.”

Meciul s-a terminat 2-1, pentru ruși, iar Vladimir Putin a rupt la final ordinele de execuție și de trimitere în Siberia a 11 tineri.

Marina Rădvan a fost văzută ieșind din vestiarele fotbaliștilor ruși cu genți pline de mâncare.

Igor Dodon a urmărit meciul chiar de pe stadion din mijlocul suporterilor ruși.

Explicabil de ce am pierdut meciul. 10 fotbaliști moldoveni au venit obosiți la meci de la câmp, unde au descărcat și încărcat 30 de prițăpuri de ciocleje.

Pentru că joacă atât de prost, echipa noastră de fotbal a fost retrogradată și va juca în preliminariile Campionatului de fotbal pentru femei.

După meci, ministrul Muncii i-a sunat pe fotbaliștii moldoveni ca să-i întrebe dacă își primesc alocațiile pentru handicap locomotor.

Căpitanul Moldovei este în culmea fericirii, mai mulți fotbaliști ruși și-au cumpărat case noi și l-au angajat la Moscova să le pună niște ”кафель”

Arbitrul grec a văzut doar jumătate de faulturi. Îi era lene să alerge și ca orice grec a stat la umbră, pe un scaun, la mijlocul terenului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Timofti-echipa-de-fotbal-a-Moldovei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Timofti-echipa-de-fotbal-a-Moldovei-copy-300x300.jpgadminSocial
Nicolae Timofti îi va decora pe fotbaliștii moldoveni pentru că au făcut un popor întreg fericit. Este vorba de poporul rus. Doi fotbaliști ruși au leșinat de frică când la ei în vestiare a intrat Valeriu Streleț. Au crezut că e Vladimir Putin. Echipa noastră de fotbal este acuzată de trădare...

Comentează