Au voie să vină bete acasă, să bată bărbatul, să vomite în chiuvetă și să adoarmă în mijlocul bucătăriei pe jumătate dezbrăcate.

Au voie să zbiere din mașini în timp ce stau la semafor: ”jițăl prost, locul tău este la tăiat lemne, nu la volan!”

Au voie să stea crăcănate în ”rutieră”, pe două scaune, cu picioarele întinse, fără să se sinchisească de alți oameni care vor să treacă pe lângă ele.

Au voie să hârcâiască din adâncul plămânilor câte o coabă și să o proiecteze pe asfalt chiar dacă sunt înconjurați de o mulțime de oameni.

Au voie să umble cu încălțămintea nespălată, să pută a transpirație și a vodkă ieftină.

Au voie să fluiere după bărbați, să le ardă câte o palmă la fund pe stradă și să strige în gura mare: ”ce buci are aista”.

Au voie să se uite toată ziua la Grey’s Anatomy, să nu facă mâncare, să nu spele, să nu măture să nu vină de la piață cu o geantă uriașă.

Au voie să se joace toată ziua la calculator Counter Strike, Bitva Tankov sau să piardă timpul pe internet în timp ce bărbații vor sta la bucătărie.

Au dreptul să le zică bărbaților: ”te trimit la mă-ta să te învețe să gătești, că mă-ta nu ți-o spus cum se face nici măcar un borș!”

Au voie să stea la bar până la ora 3 dimineața și să-și înjure bărbații în timp ce aceștia le cară acasă, în spate.

Au voie să arunce ciorapii în mijlocul casei și să-i ceară bărbatului să îi strângă.

Au voie să se ducă la curvi la saună.

Au voie să le facă propuneri obscene angajaților tineri și să-i lovească la fund.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Feministe.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Feministe-300x300.jpgadminSocial
Au voie să vină bete acasă, să bată bărbatul, să vomite în chiuvetă și să adoarmă în mijlocul bucătăriei pe jumătate dezbrăcate. Au voie să zbiere din mașini în timp ce stau la semafor: ”jițăl prost, locul tău este la tăiat lemne, nu la volan!” Au voie să stea crăcănate în...

Comentează