Ilan Shor Orhei Shorhei

Ilan Shor a făcut plângere la CEDO. În perioada arestului a fost ținut ascuns într-un hotel din Chișinău care începe cu ”N” și se termină cu ”obil”.

Estrada rusească face minuni! Ilan Shor a fost eliberat după ce Baskov și Kirkorov au lansat campania internațională #freegushor!

Vlad Plahotniuc va fi nominalizat la Oscar pentru cel mai bun regizor de show-uri media.

La ieșirea din arest, Ilan Shor a strigat: ”Trăiască justiția moldovenească, cea mai gumanitarcă justiție din lume!”

După ieșirea lui Shor din arest, de frică, moldovenii au început să-și scoată banii din bănci, iar vânzarea de seifuri a explodat.

Bucuria de la Shorhei s-a schimbat în tristețe. Mii de shorheieni și-au făcut cucuie la cap bătând mătănii în fața primăriei.

Mii de moldoveni se vor îmbogăți peste noapte: au pariat că Ilan Shor va fugi din Moldova după eliberare.

Judecătorii explică decizia: ”l-am eliberat pentru că îl durea puternic în fund. Avem voie să reținem doar oligarhi sănătoși tun.”

De azi înainte desenul animat Tom și Jerry va fi difuzat la Publika, dar se va numi Plaha și Shoricelul.

După ce a ajuns acasă, în arest la domiciliu, Shor se cere înapoi în închisoare: ”Jasmin îmi cere întruna bani și mă bate.”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei-300x300.jpgadminPolitic
Ilan Shor a făcut plângere la CEDO. În perioada arestului a fost ținut ascuns într-un hotel din Chișinău care începe cu ”N” și se termină cu ”obil”. Estrada rusească face minuni! Ilan Shor a fost eliberat după ce Baskov și Kirkorov au lansat campania internațională #freegushor! Vlad Plahotniuc va fi nominalizat...

Comentează