Truseni casa protejata copy

Scandalul dintre proprietarii și chiriașii casei din Trușeni are un efect nociv asupra locuitorilor satului. Aceștia se plâng că de când s-a aflat de conflict în toată Moldova, rudele nu le mai răspund la telefon, nu le mai primesc în musafirie, nu vor să mai audă de ei. 

”Am urmărit cu mult interes ceea ce s-a întâmplat la Trușeni și ne-am speriat tare mult pentru casele noastre. Noi nu înțelegem de ce nu vor să plece chiriașii. O fi vreun obicei în Trușeni să vii la om acasă și să nu pleci. Așa că ne temem că dacă îi chemăm în musafirie pe trușeneni n-o să mai plece de la noi niciodată”, a declarat președintele Asociației Locuitorilor din Afara Trușeniului, Vasea Iopărăsătă.

Rudele trușenenilor și-au pus garduri mari în jurul caselor lor, și-au angajat și filme de securitate care îi alungă pe trușeneni de fiecare dată când aceștia încearcă să se apropie.

Situația are însă și anumite avantaje. De când cu scandalul casei din Trușeni, trușenenii nu sunt invitați nici la nunți, nici la botezuri. Așa că oamenii de aici sunt mai bogați și le ajung banii de la salariu la salariu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Truseni-casa-protejata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Truseni-casa-protejata-copy-300x300.jpgadminSocial
Scandalul dintre proprietarii și chiriașii casei din Trușeni are un efect nociv asupra locuitorilor satului. Aceștia se plâng că de când s-a aflat de conflict în toată Moldova, rudele nu le mai răspund la telefon, nu le mai primesc în musafirie, nu vor să mai audă de ei.  ”Am urmărit...

Comentează