Renato Usatîi DJ copy

Locuitorii orașului Bălți au pus la cale o campanie de strângere de fonduri pentru a scăpa de Renato Usatîi. Nemulțumiți că nu a mai organizat niciun concert de câțiva ani, locuitorii capitalei de nord vor să-l înlocuiască pe Renato Usatîi cu Nata Albot. Liga Asociațiilor Bălțați și Autonomi s-a inspirat din ideea lui Plahotniuc de a-l plăti pe Renato să plece și a început o petiție online.

”Noi, cei din L. A. B. A. vrem să plece Renato din Bălți. Așteptăm de câțiva ani concertele promise și nimic. Niciun karaoke măcar. Am văzut pe internet că la Chișinău au loc atâtea festivaluri, atâtea concerte făcute de Nata Albot. Vrem și noi vreun festival, vreo Lavandă. Ne-am săturat că Renato stă numai la Chișinău, de parcă ar fi primar acolo și nu la noi”, a declarat președintele Ligii Asociaților Bălțați și Autonomi, Leonea Iobtvoimati.

Ca să reușească acest lucru, bălțații trebuie să doneze câte 1 euro pe zi, timp de un an. Când se vor aduna 100 de milioane de euro, banii îi vor fi dați lui Renato Usatîi. L. A. B. A. crede că primarul Bălților nu va refuza, așa cum l-a refuzat pe Plahotniuc. Când au auzit de inițiativa bălțaților, chișăuienii au decis să organizeze la rândul lor o strângere de fonduri pentru a-l plăti pe Chirtoacă să plece.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Renato-Usatîi-DJ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Renato-Usatîi-DJ-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Locuitorii orașului Bălți au pus la cale o campanie de strângere de fonduri pentru a scăpa de Renato Usatîi. Nemulțumiți că nu a mai organizat niciun concert de câțiva ani, locuitorii capitalei de nord vor să-l înlocuiască pe Renato Usatîi cu Nata Albot. Liga Asociațiilor Bălțați și Autonomi s-a...

Comentează