mihai-ghimpu-alina-zotea-presedinte-copy

Liuda Ghimpu a distrus complet Partidul Liberal. Cunoscutul deținător al sabiei lui Ștefan cel Mare a anunțat o nouă eliminare spectaculoasă din partid. La numai câteva secunde de la excluderea lui Lașaru, a decis să o excludă și pe Alina Zotea. Explicațiile sunt numai de Liuda știute.

”Alina Zotea este genunchiul Moscovei. Am găsit-o de prea multe ori cu genunchii juliți și știu că nu eu eram de vină. Așa că altcineva i-a julit genunchii. Dar cine? Poate că era Dodon… El îi julea genunchii? În timp ce eu păzeam sabia lui Ștefan chlen Mare”, a declarat supărat Liuda Ghimpu.

Partea proastă este că după dispariția Alinei Zotea din partid, Corina Fusu a promis că nu i se va simți lipsa. Aceasta este dispusă să-și julească și genunchii dacă este nevoie. După o astfel de declarație toată lumea a fugit din PL.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-Ghimpu-Alina-Zotea-Presedinte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-Ghimpu-Alina-Zotea-Presedinte-copy-300x300.jpgadminPolitic
Liuda Ghimpu a distrus complet Partidul Liberal. Cunoscutul deținător al sabiei lui Ștefan cel Mare a anunțat o nouă eliminare spectaculoasă din partid. La numai câteva secunde de la excluderea lui Lașaru, a decis să o excludă și pe Alina Zotea. Explicațiile sunt numai de Liuda știute. ”Alina Zotea este...

Comentează