mihai-ghimpu-linge-cactusul-copy

Liuda Ghimpu și-a revenit după pierderea suferită în campania erectorală. Cunoscutul deținător de sabie a lui Ștefan chlen Mare a trecut printr-o operație de înfrumusețare limbistică. Astfel, Liuda Ghimpu, ca orice femeie/bărbat, a dorit să devină mai plăcută cu ajutorul bisturiului.

”Mi-am făcut un implant de limbă. Acum o să vorbesc mai multe, o să spun de 100 de ori mai multe prostii și brașoave. O să piu-piu Mâna Moscovei de mai multe ori. Dar, cel mai important, o să-l pot linge între fese pe domnul Plahotniuc mai ușor, că o să am limba mai lungă. Dar și mai moale, pentru că acum limba este mai catifelată”, a declarat Liuda Ghimpu.

Patronul pele promite să se antreneze zi și noapte pentru a nu-l deranja pe Vlad Plahotniuc și a-i oferi servicii bune și de calitate. Astfel că Liuda Ghimpu va linge câte un cactus în fiecare seară. Desigur, asta dacă nu va fi solicitat de urgență la Hotelul Nobil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-Ghimpu-linge-cactusul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-Ghimpu-linge-cactusul-copy-300x300.jpgadminPolitic
Liuda Ghimpu și-a revenit după pierderea suferită în campania erectorală. Cunoscutul deținător de sabie a lui Ștefan chlen Mare a trecut printr-o operație de înfrumusețare limbistică. Astfel, Liuda Ghimpu, ca orice femeie/bărbat, a dorit să devină mai plăcută cu ajutorul bisturiului. ”Mi-am făcut un implant de limbă. Acum o să...

Comentează