Liuda Ghimpu a organizat o conferință de presă cu câteva secunde în urmă și și-a prezentat scuzele de rigoare. Acesta susține chiar că de astăzi va susține uninominalul. Liuda este de părere că schimbarea cu 69 de grade a părerii sale nu are nicio legătură cu arestările membrilor partidului Liberal.

”Piu, piu. Ahuieti, ne vstati. Moldovenii iștea nu mai înțeleg de glumă. Băăăăi, era o glumă. Voi nu ați priceput? Ați început să veniți cu tot felul de oameni mascați la noi în primărie, în partid, pe la casele cui ne are. Dar gluma a mers prea departe. Chiar acuma am semnat un ucaz prin care sunt de acord cu votul uninormall. I-am zis și lui Dorin ca de mâine să punem panouri prin tot orașul. Repet! Și eu susțin votul uninormall”, a declarat în conferința de presă Liuda Feodorovna Ghimpu.

Liuda susține chiar că a executat obiceiul strămoșesc de aplecarea capului în timp ce îl săruți în fund pe coordomnitorul Moldovei. Exact ca Burebista, Liuda s-a aplecat, însă l-a zgârâiat atât de tare cu barba sa pe coordomnitorul Moldovei, că a sărit de la abed și trenirovkă Costea Țuțu să îl macească pe Liuda. Procuororii CNA l-au oprit și au anunțat că mai bine îi bagă mințile în cap lui Liuda 2-3 zile lângă Filea. Ca de obicei, Liuda a anunțat că nu are nevoie să-i fie băgate mințile în cap, că el este sănătos.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Mihai-Ghimpu-Panou-uninominal-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Mihai-Ghimpu-Panou-uninominal-copy-300x300.jpgadminSocial
Liuda Ghimpu a organizat o conferință de presă cu câteva secunde în urmă și și-a prezentat scuzele de rigoare. Acesta susține chiar că de astăzi va susține uninominalul. Liuda este de părere că schimbarea cu 69 de grade a părerii sale nu are nicio legătură cu arestările membrilor partidului...

Comentează