mihai-ghimpu-camasa-de-forta-lutenco-copy

Dezbaterile electorale din Moldova nu au trecut fără incidente. Aseară, Liuda Ghimpu, numit în popor și Iuda, s-a prezentat la televizor însoțit de Burebista. Chiar dacă este dedublarea personalității sale, Liuda a avut un schimb de replici extrem de dure cu Burebista. Asta pentru că regele geto-dacilor la reprezentant pe Podleancă la dezbateri.

Lucrurile au scăpat de sub control când Andrei Năstase i-a reamintit Liudei Ghimpu că a uitat din nou să-și ia toate medicamentele. În acel moment Liuda Ghimpu a turbat și a sărit să-i muște pe cei prezenți în studio. Mușcătura unei Liude este extrem de periculoase. Te poate transforma în Burebista, ajungi să vezi România Mare peste tot, începi să spui piu-piu.

Din fericire oamenii au scăpat nemușcați. Emisiunea era monitorizată de medici psihiatri care au intervenit rapid și l-au reținut pe Liuda Ghimpu. Specialiștii psihiatri au anunțat deja că boala lui Liuda Ghimpu este extrem de periculoasă. Acesta are grave tulburări psihiatrice și se crede președinte. Medicii promit că îl vor obliga să-și ia toate medicamentele, iar la următoarele dezbateri erectorale, Ghimpu nu se va mai considera președinte și își va cere scuze de la cetățeni că i-a trădat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mihai-Ghimpu-camasa-de-forta-Lutenco-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mihai-Ghimpu-camasa-de-forta-Lutenco-copy-300x300.jpgadminPolitic
Dezbaterile electorale din Moldova nu au trecut fără incidente. Aseară, Liuda Ghimpu, numit în popor și Iuda, s-a prezentat la televizor însoțit de Burebista. Chiar dacă este dedublarea personalității sale, Liuda a avut un schimb de replici extrem de dure cu Burebista. Asta pentru că regele geto-dacilor la reprezentant...

Comentează