Liuda Ghimpu șochează din nou politica de la Chișinău. După ce l-a dat jos pe Talean Lașaru cu ajutorul lui Igor Dodon, a venit cu o propunere inedită pentru funcția de ministru al Apărării. Noul ministru va fi Alina Zotea, celebra deputată cu genunchiul julit. Liuda Ghimpu susține că Alina Zotea va fi un luptător mai aprig cu mâna Moscovei decât Talean Lașaru.

”Alina Zotea este o fată foarte rea. Nu se teme de nimic. A suferit julituri la genunchi, dar asta a făcut-o mai puternică și rezistă mai bine și mai mult. Când o să afle Vladimir Putin că am pus-o pe Alina ministresă, o să se sperie și o să plângă cu lacrimi. Și știți de ce? Alina Zotea nu o să stea niciodată în genunchi în fața rușilor”, a declarat Liuda Ghimpu, sclavul lui Vlad Plahotniuc.

O delegație a PL, în frunte cu Liuda Ghimpu, au mers cu Alina Zotea pe brațe la președinție ca să îl convingă pe Igari Gandon să o accepte pe tinerica liberală cu genunchii juliți. Unul din liberaști a purtat cu fală chiar și paloșul lui Ștefan член Mare. Igor Dodon a anunțat deja că o va primi cu plăcere pe Alina Zotea la consultări, dar mai întâi să-i dea mâncare Marinei Rădvan.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Armata-a-14-a-Igor-Dodon-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Armata-a-14-a-Igor-Dodon-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Liuda Ghimpu șochează din nou politica de la Chișinău. După ce l-a dat jos pe Talean Lașaru cu ajutorul lui Igor Dodon, a venit cu o propunere inedită pentru funcția de ministru al Apărării. Noul ministru va fi Alina Zotea, celebra deputată cu genunchiul julit. Liuda Ghimpu susține că...

Comentează