mihai-ghimpu-batut

O zi neagră pentru politicianul cunoscut ca Liuda Ghimpu. Deși poartă nume de femeie, chiar dacă este bărbat, Liuda Ghimpu a fost bătut la Iași de românii care au asistat la lansarea candidaturii sale. Surprinzător, dar românii știu foarte bine de trădările preşedintelui Partidului Liuda, așa că nu au răbdat să-l vadă pe pământ românesc și au sărit să-l bată pe politicianul trădător.

”Eu am crezut că dacă îmi lansez candidatura la România, nu o să mi se întâmple nimic. Mă gândeam că românii nu știu că sunt Liuda? În Moldova riscam sigur să o iau iar la bot. M-am dus deci cu inima deschisă la Iași. Din păcate, românii iștea urmăresc tot ce se întâmplă la Chișinău și când m-au văzut au început să strige celebrele slogane: ”Liuda, Liuda!” Dar și: ”Plahotniuc nu uita, pușcăria-i casa ta!” Am ahuit când am văzut așa ceva”, a declarat Liuda Ghimpu imediat după ce și-a luat papara.

Românii din România susțin că nu-l pot suporta pe Liuda Ghimpu după ce au văzut cât s-a înhăitat cu Plahotniuc, Padleankă și comuniștii. Nu au răbdat și au sărit la bătaie. Aprigi din fire, românii s-au oferit să treacă peste Prut și să-l bată și pe Marian Pulu, dacă moldovenii nu au fost în stare să-l ciomăgească la lansarea candidaturii. Desigur, românii ar dori să-l bată şi pe Dodon. După lansare, dar mai ales, după bătai, Liuda Ghimpu a avut nevoie de o ambulanță SMURD ca să ajungă acasă, la spitalul din Costiujeni, raionul Colonița.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mihai-Ghimpu-Batut.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mihai-Ghimpu-Batut-300x300.jpgadminInternațional
O zi neagră pentru politicianul cunoscut ca Liuda Ghimpu. Deși poartă nume de femeie, chiar dacă este bărbat, Liuda Ghimpu a fost bătut la Iași de românii care au asistat la lansarea candidaturii sale. Surprinzător, dar românii știu foarte bine de trădările preşedintelui Partidului Liuda, așa că nu au...

Comentează