mihai-ghimpu-statuia-rio-copy

Liuda Ghimpu a declanșat un conflict diplomatic între Moldova și Brazilia. Asta după ce ambasada Braziliei a cerut Moldovei să dea jos toate panourile cu Liuda Ghimpu. Motivul, Liuda seamănă pe panouri cu statuia lui Isus din Rio. Brazilia crede că astfel Liuda își bate joc de valorile braziliene.

”Trădătorul ista nu vede că a ajuns să aibă un antirating mai mare decât Vlad Plahotniuc? Nafiga cheluiește bablosul din butci și benzinării? Mai bine ar da banii unor case de copii decât să-i cheltuiască pe panouri care își bat joc de noi. Pe panourile sale erectorale el îl copiază pe Isus din Rio, celebra statuie, iar noi vrem să ne respecte și să dea jos panourile”, a declarat ambasadorul Braziliei la Chișinău, Samba Cocojamba.

Ambasadorul Samba Cocojamba nu este singurul nemulțumit. Valeriu Ghilețchi susține că Liuda Ghimpu pare acolo ca un baptist iehovist adventist de ziua a șaptea. Ghilețchi susține că el are voie de la Vlad Plahotniuc să fie singurul sectant din alegeri, așa că i-a cerut lui Iurie Cecan să-l scoată pe Iuda Liuda din campania erectorală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mihai-Ghimpu-Statuia-Rio-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mihai-Ghimpu-Statuia-Rio-copy-300x300.jpgadminPolitic
Liuda Ghimpu a declanșat un conflict diplomatic între Moldova și Brazilia. Asta după ce ambasada Braziliei a cerut Moldovei să dea jos toate panourile cu Liuda Ghimpu. Motivul, Liuda seamănă pe panouri cu statuia lui Isus din Rio. Brazilia crede că astfel Liuda își bate joc de valorile braziliene. ”Trădătorul...

Comentează