mihai-ghimpu-sabie-toaleta-copy

Liuda Ghimpu calcă tot mai apăsat pe urmele lui Ștefan cel Mare. După ce și-a cumpărat sabia marelui domnitor, acum a decis să-și aducă și alt obiect de maximă împortanță de la curtea domnească. Este vorba chiar de toaleta lui Ștefan cel Mare. Liuda Feodorovna are nevoie mare de această toaletă în cruciada sa politică împotriva inamicului său numărul unu. Nu, nu este vorba de Igor Dodon sau Vladimir Putin.

”Mi-am luat tualeta lui Ștefan cel Mare pentru că vreau foarte tare să-l distrug pe acest Șalava. O să-l macesc pe Șalavaru v sartire. Așa cum a spus mâna Moscovei, Vladimir Putin. Unde îi va sta capul, îi vor sta și picioarele. Nu, invers. Unde va picioarele va capula și statul. Blea, piu, piu, m-a încurcat. Caroce. Bonjour maman, o să-l macesc și gata”, a declarat Liuda Ghimpu într-o conferință de presă.

Liuda Ghimpu crede că va folosi toaleta pentru macirea multor membri din PL. Și asta pentru că există mai mulți spioni în partidul său. Liuda susține că multe lucruri pe care le știa doar el și stăpânul său, Vlad Plahotniuc ajungeau foarte ușor la Igor Dodon. Ca să-i fie mai ușor să-i prindă pe spioni, Igor Dodon a publicat pe facebook o listă cu membrii PL care l-au ajutat în campania electorală. Curios este că pe această listă se regăsește chiar și Liuda.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-ghimpu-sabie-toaleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-ghimpu-sabie-toaleta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Liuda Ghimpu calcă tot mai apăsat pe urmele lui Ștefan cel Mare. După ce și-a cumpărat sabia marelui domnitor, acum a decis să-și aducă și alt obiect de maximă împortanță de la curtea domnească. Este vorba chiar de toaleta lui Ștefan cel Mare. Liuda Feodorovna are nevoie mare de...

Comentează