mihai-ghimpu-batut-copy

Zile răhățite pentru cel mai urât dintre politicienii moldoveni după Vlad Plahotniuc. Liuda Ghimpu, cunoscut în politica de Bâc ca Iuda, a fost bătut de studenții de la ASEM în timpul unei întâlniri erectorale. S-a întâmplat chiar în momentul în care Liuda a încercat să-i convingă pe tineri să-l voteze pe trădător.

”Noi am venit foarte mulți la întâlnirea cu Ghimpu ca să mai râdem de el. Omul este hăisa și ceală. Ne mai descrețim și noi frunțile uitându-ne ca la Petrosean. La început a fost haios. Râdeam de ne țineam de burtă. Ne vorbea că el va face Unirea, că datorită lui țara o duce mai bine, că el a fost prezident maladeț. Câte și mai câte andectode ne-a spus… Dar la final nu mai era haios. Ne cerea să-i promitem că-l votăm. Nu am răbdat să-și bată joc de inteligența noastră și l-am bătut pe Liuda, chiar dacă după nume e femeie. Acum îl așteptăm pe domnul Pulu să-l huiduim oleacă”, a declarat președintele Ligii Asociațiilor Băieților din Academie, Vanea Onanie.

Liuda Ghimpu neagă faptul că a fost huiduit de studenți. Acesta susține că studenții, dar mai ales studentele au țipat de bucurie când l-au văzut pe idolul lor. Liuda mai spune că studenții nu l-au bătut, ci l-au îmbrățișat mai bărbătește. Ochiul negru este o reacție alergică la ratingul prea mare pe care îl are în alegeri: 0,000069 la sută.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mihai-Ghimpu-Batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mihai-Ghimpu-Batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
Zile răhățite pentru cel mai urât dintre politicienii moldoveni după Vlad Plahotniuc. Liuda Ghimpu, cunoscut în politica de Bâc ca Iuda, a fost bătut de studenții de la ASEM în timpul unei întâlniri erectorale. S-a întâmplat chiar în momentul în care Liuda a încercat să-i convingă pe tineri să-l...

Comentează