ilie-vlog-linella-copy

Cunoscutul Vloggeri Ilie Bivol a falimentat de unul singur rețeaua de magazine Linella. Asta după ce s-a certat o jumătate de oră cu angajata magazinului și a pus toată cearta pe internet. Efectul a fost catastrofal pentru magazinele Linella. Și asta pentru că elevii din Chișinău au anunțat că boicotează complet rețeaua de magazine și nimeni nu mai cumpără țigări de la ei.

”O să ne ducem să ne cumpărăm țigări de la butcile lui Chirtoacă, o să cumpărăm mahoarcă, o să fumăm chiștoace, dar nu o să intre nimeni în Linella până când nu o să-și ceară scuze în genunchi de la mine. Vă rog să faceți pereposturi să afle toți elevii din Chișinău. Anunțăm Baikot la Linella. Nu mai cumpărăm nicio țigară de la ei”, a declarat celebrul vlogger Ilie într-o adresare la care s-au uitat deja un milion de elevi.

Acest îndemn a lovit magazinele Linella în fruntea capului. Vânzările au scăzut brusc cu 69 la sulă de când niciun elev din Chișinău nu și-a cumpărat țigări. Și nu este singura lovitură primită de Linella. Elevii au declarat că se vor abține de la sex pentru câteva zile și nu vor cumpăra nici măcar prezervative. Cu vânzările la pământ, directorul magazinelor este așteptat să se pună în genunchi în fața vloggerului extrem de cunoscut.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Ilie-Vlog-Linella-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Ilie-Vlog-Linella-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Cunoscutul Vloggeri Ilie Bivol a falimentat de unul singur rețeaua de magazine Linella. Asta după ce s-a certat o jumătate de oră cu angajata magazinului și a pus toată cearta pe internet. Efectul a fost catastrofal pentru magazinele Linella. Și asta pentru că elevii din Chișinău au anunțat că...

Comentează