Lilu ochi vanat copy Fifty Shades of Grey copy

E. L. James, celebra autoare a romanului ”Fifty Shades Of Grey” s-a declarat oripilată când a citit articolele cunoscutei prezentatoare din Republica Moldova, Lilu. Englezoaica nu s-a așteptat să existe pe lume cineva care ar fi putut să inventeze torturi pentru femei mai groaznice decât ea. Așa că atunci când a citit articolele prezentatoarei Lilu i s-a ridicat părul măciucă.

”Este incredibil la ce torturi se supune această Lilu. Fifty Shades Of Grey este o poveste de adormit copiii pe lângă ce i se întâmplă lui Lilu în căsnicie. Înțeleg că se supune seară de seară la un viol casnic, vrea, nu vrea, dar trebuie. Așa ceva nu mi-am închipuit că se poate. Mă gândesc să o invit să scriem împreună despe violul ei casnic, pentru că realitatea ei bate ficțiunea mea”, a declarat Eleonora Lenuța James, adică E. L. James, cea care a inventat romanul ”Fifty Shades Of Grey”.

Lilu susține că are mult mai multe astfel de povești de tortură casnică, care ar face șoca orice femeie din lumea întreagă. De la aruncatul cu fierul de călcat încins după ea, până la târâtul cu mașina prin zăpadă în pielea goală. Cea mai cunoscută prezentatoare din Moldova a cerut deja un onorariu de 500 de lei pentru a-și povesti viața într-un nou roman de tortură sado-maso ”Fifty Shades Of Lilu”.

Lilu a inspirat-o pe autoarea ”Fifty Shades Of Grey” să continuie romanul: ”va fi despre violul casnic”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Lilu-ochi-vanat-copy-Fifty-Shades-of-Grey-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Lilu-ochi-vanat-copy-Fifty-Shades-of-Grey-copy-300x300.jpgadminInternaționalFifty Shades of Grey,Lilu,sado-maso
E. L. James, celebra autoare a romanului ”Fifty Shades Of Grey” s-a declarat oripilată când a citit articolele cunoscutei prezentatoare din Republica Moldova, Lilu. Englezoaica nu s-a așteptat să existe pe lume cineva care ar fi putut să inventeze torturi pentru femei mai groaznice decât ea. Așa că atunci...

Comentează