Obama Parlamentul Moldovei copy

După ce liderul diasporei moldovenilor din Rusia l-a rugat pe Putin să salveze Moldova de armata românească, liderul diasporei moldovenilor din SUA i-a trimis o scrisoare lui Obama. Moldo-americanii îl roagă pe Obama să trimită câțiva pușcași marini la Chișinău ca să lupte cu armata rusească.

”Mult stimate domn Obama, află că îți scrie un moldo-american, John Shepherd. Suntem extrem de speriați de posibila invazie rusă în Republica Moldova. Așa că te rugăm să trimiți doi sau trei pușcași marini să ne apere de armata rusească. Nu trebuie să facă mare lucru, doar să îi țină de vorbă până când le dăm la fier vechi tancurile și le furăm roțile la mașini”, a declarat Ion Ciobanu, cunoscut în America ca John Shepherd.

Milos la suflet, Obama a promis că va trimite niște pușcași marini. Mai exact, prima trupă de carabinieri americani care se întoarc din Iraq, în drum spre SUA vor face un ocol să cucerească și Chișinăul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Obama-Parlamentul-Moldovei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Obama-Parlamentul-Moldovei-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce liderul diasporei moldovenilor din Rusia l-a rugat pe Putin să salveze Moldova de armata românească, liderul diasporei moldovenilor din SUA i-a trimis o scrisoare lui Obama. Moldo-americanii îl roagă pe Obama să trimită câțiva pușcași marini la Chișinău ca să lupte cu armata rusească. ”Mult stimate domn Obama,...

Comentează