Ilan Shor Leu copy

Încă un furt de proporții în Republica Moldova. După ce au furat un miliard din bănci, politicienii au mai furat și un leu. De data asta nu din bănci, ci unul viu, din Grădina Zoologică. Leul moldovenesc a dispărut noaptea trecută, iar polițiștii l-au luat la audieri pe directorul Grădinii Zoologice din Chișinău, Ilan Shor.

”Este o măsură obișnuită de anchetă, nimic excepțional. L-am luat pe domnul Ilan Shor să-l întrebăm dacă a văzut cumva hoții. Pentru că el a condus atâta vreme Grădina Zoologică. Poate știe ceva. Asta nu înseamnă că îl învinuim cu ceva. Nu l-a învinuit nimeni de furtul a milioane de lei, dar la noi s-a furat un singur leu, credeți că putem să-i zicem ceva? Nu, noi îl respectăm și ne temem de domnia sa”, a declarat polițistul sectorist din Botanica, Ion Tupoiu.

Autoritățile au cerut din nou o anchetă a companiei Kroll, care urmează să investigheze dispariția leului. Dorin Drăguțan susține că el a păzit cu strășnicie leul moldovenesce, iar datorită lui a fost furat un singur leu din Zoo. Din primele informații în Grădina Zoologică din Chișinău a fost un singur leu.

Leul de la Grădina zoologică din Chișinău a fost furat noaptea trecută. Poliția l-a luat la audieri pe Shorhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Ilan-Shor-Leu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Ilan-Shor-Leu-copy-300x300.jpgadminFinanțefurt,Ilan Shor,Leu,Zoo
Încă un furt de proporții în Republica Moldova. După ce au furat un miliard din bănci, politicienii au mai furat și un leu. De data asta nu din bănci, ci unul viu, din Grădina Zoologică. Leul moldovenesc a dispărut noaptea trecută, iar polițiștii l-au luat la audieri pe directorul Grădinii...

Comentează