Leonardo Di caprio vip magazin

Scandal la ceremonia de decernare a Premiilor VIP. Nici de data asta Leonardo DiCaprio nu a primit niciun premiu de la cea mai VIP revistă din Moldova. Cunoscut de toată lumea pentru calitățile sale, Leonardo DiCaprio susține că premiile VIP nu se dau pe merit. 

”Oricine se poate uita pe tri diveatki și o să vadă acolo anunțuri, cine vrea să fie omul anului, cine vrea să fie fumeia anului. Eu m-am gândit totuși că nu are rost să-i sun, doar toată lumea mă știe, mă respectă și mă dorește. Unii dintre cei care au primit premii în acest an sunt țărani. Era normal ca printre țărani să fie și un cioban, ciobanul Leonea Capră”, a declarat cel mai cunoscut cioban din Moldova, alintat de toată lumea Leonardo DiCaprio.

Nu a fost singurul supărat pe premiile VIP Magazin. Cum revista a acordat 100 de mii de premii, Nicolae Timofti a declarat că este enervat la culme. Motivul, Nick’O’Laye Team Off Tea își simte amenințat recordul de decorații pe care le-a dat în timpul mandatului: ”au dat într-o seara la premii, cam câte dau eu într-un an. Unde este dreptatea?”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Leonardo-Di-caprio-vip-magazin.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Leonardo-Di-caprio-vip-magazin-300x300.jpgadminMonden
Scandal la ceremonia de decernare a Premiilor VIP. Nici de data asta Leonardo DiCaprio nu a primit niciun premiu de la cea mai VIP revistă din Moldova. Cunoscut de toată lumea pentru calitățile sale, Leonardo DiCaprio susține că premiile VIP nu se dau pe merit.  ”Oricine se poate uita pe...

Comentează