Parlamentul din România a adoptat o lege în regim de urgență prin care scoate în afara legii pe toți rușii din Republica Moldova care poartă Gheorghevskaya Lentochka. Funcționarii Agenției Naționale pentru Cetățenia Românească vor sta pe odnoklassniki și îi vor vâna pe toți rușii care au cetățenie românească. Dacă vor fi prinși cu Gheroghevskaya Lentochka în piept, automat li se va anula cetățenia.

”Noi ne-am zaibit de toată vata care ne înjură, ne fac fasciști, dar noi să le dăm cetățenie ca ei să ne gruzească pe noi prin toată Europa. Pizdeț. Să stea acolo cu Dodonul lor, în Tiraspolul, Bălțiul și Ciocana lor. Zaibali. Dacă așa de tare le place la Rasia, de ce nu se duc la Rasia. Să și-l ia pe Dodon, pe Plaha și pe toată pizdabratia lor. O să le luăm cetățenia la toți cei care îi prindem cu Gheorghevskaya Lentochka în piept. Zub daiu”, a declarat de la București, președintele Agenției Naționale pentru Cetățenia Românească, Leonea Iaibu.

Și moldovenii pot rămâne fără cetățenia românească dacă poartă Gheorghevskaya Lentochka. Dar ei mai au o șansă de reabilitare. Ca să nu le fie anulată, trebuie să meargă la Bălți în fața primăriei, în fața ambasadei Rusie, în fața sediului PSRM și să strige: Putin Huilo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminSocial
Parlamentul din România a adoptat o lege în regim de urgență prin care scoate în afara legii pe toți rușii din Republica Moldova care poartă Gheorghevskaya Lentochka. Funcționarii Agenției Naționale pentru Cetățenia Românească vor sta pe odnoklassniki și îi vor vâna pe toți rușii care au cetățenie românească. Dacă...

Comentează