O lege nouă a fost adoptată de Parlamentul nostru. Aceasta prevede o chestiune extrem de simplă. Toți moldovenii care au cetățenie rusească vor fi obligați să meargă la vot și să voteze cu actualul președinte Vladimir Putin. Cei care nu se vor conforma, vor rămâne fără cetățenia românească.

”Prin această lege vrem să arătăm domnului Putin că noi ținem la el și vrem să-l ajutăm să câștige alegerile. Pentru că fără moldovenii cu cetățenie rusească îi va fi extrem de dificil să câștige alegerile din Rusia. Dacă îl ajut astfel, sper să mă poată ajuta și pe mine la alegerile parlamentare. L-am și trimis pe Dodon să se închine lui Putin și să-i prezinte planul meu”, a declarat Vlad Plahotniuc, coordonatorul Moldovei.

Vlad Plahotniuc are dreptate. Pentru moldoveni, cetățenia românească este extrem de importantă, așa că vor face tot ce se poate ca să nu li se retragă, adică vor vota cu Putin. Transnistrenii au fost însă extrem de deștepți. Ca să nu fie obligați să-l voteze pe Putin, foarte mulți au renunțat la cetățenia rusească și și-au păstrat-o doar pe cea românească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Putin-Bust-Gol-Scaun-Dodon-in-genunchi-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Putin-Bust-Gol-Scaun-Dodon-in-genunchi-copy-1-300x300.jpgadminSocial
O lege nouă a fost adoptată de Parlamentul nostru. Aceasta prevede o chestiune extrem de simplă. Toți moldovenii care au cetățenie rusească vor fi obligați să meargă la vot și să voteze cu actualul președinte Vladimir Putin. Cei care nu se vor conforma, vor rămâne fără cetățenia românească. ”Prin această...

Comentează