Guvernul lovește dur în moldovencele care muncesc peste hotare. Potrivit unei Ordonanțe de Urgență, femeile își vor pierde automat cetățenia moldovenească dacă se vor căsători cu străini. Măsura a fost propusă Guvernului de Vlad Plahotnyuk, la cererea Asociației Bărbaților Părăsiți la Vatră.

”Nu ni se pare corect. Femeile după ce muncesc acolo, de cele mai dese ori își găsesc italieni, spanioli sau portughezi și răman în străinătate. Se căsătoresc cu străini. Trăiesc numai în puf, iar bărbații lor sunt săraci, neîngrijiți și nu ies din zapoi cu anii. De scârbă și năcaz, rămân singuri la Moldova”, a declarat președintele Asociației Bărbaților Părăsiți la Vatră, Jănea Iaibu.

Potrivit lui Vlad Plahotniuc, pentru a stopa fenomenul abandonării bărbaților moldoveni va fi inițiată campania guvernamentală ”Nu-ți abandona bețivul!”. Ordonanța de Urgență prin care femeile rămân fără cetățenie moldovenească dacă se mărită cu străini va intra în vigoare din luna august.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/img_3762.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/img_3762-300x200.jpgadminSocial
Guvernul lovește dur în moldovencele care muncesc peste hotare. Potrivit unei Ordonanțe de Urgență, femeile își vor pierde automat cetățenia moldovenească dacă se vor căsători cu străini. Măsura a fost propusă Guvernului de Vlad Plahotnyuk, la cererea Asociației Bărbaților Părăsiți la Vatră. ”Nu ni se pare corect. Femeile după ce...

Comentează