Nicolae Timofti doarme Euronews copy

BreKing Niuz. Nicolae Timofti le-a făcut pe plac protestatarilor și a demisionat din funcție. Președintele susține că funcția sa oricum îl apăsa prea mult și voia de foarte mult timp să plece. Nicolae Timofti îi îndeamnă și pe protestatari să-și respecte promisiunea și să plece acasă.

”Voi mi-ați cerut să demisionez. Poftim! Îmi dau demisia din funcția de magistrat. Oricum mă săturasem să fiu judecător. Nu mai vreau să judec pe nimeni. Și așa am prea multă treabă la președinție. Știți câte ordine trebuie să dau? Ohoho, sunt 3 milioane de moldoveni. Sper să reușesc să le dau la toți medalii. Le dau și la protestatari medalii, dar să fie pațani chotkye și să plece acasă. Știți cum se zice, pațan skazal, pațan zdelal, eu de bazarul meu otvechesk. Ar fi bine și ei să otvechaskă de-al lor”, a declarat Nicolae Timofti între două decorări din președinție.

Purtătorul de cuvânt al președinției, cel care îi ține locul cu adevărat, spune că Nicolae Timofti îi va decora pe protestatari doar după ce ultimul cort va dispărea din PMAN. Pentru că are mai mult timp liber acum, președintele Timofti promite să dea de 100 de ori mai multe medalii ca până acum.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nicolae-Timofti-doarme-Euronews-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nicolae-Timofti-doarme-Euronews-copy-300x300.jpgadminPolitic
BreKing Niuz. Nicolae Timofti le-a făcut pe plac protestatarilor și a demisionat din funcție. Președintele susține că funcția sa oricum îl apăsa prea mult și voia de foarte mult timp să plece. Nicolae Timofti îi îndeamnă și pe protestatari să-și respecte promisiunea și să plece acasă. ”Voi mi-ați cerut să...

Comentează