Preoti-femei-copy

Mitropolia Moldovei s-a plâns Curții Constituționale și i-a cerut să intervină în căsătoria celei mai frumoase moldovence. Directorul General al Mitropoliei, mitropolitul Vladimir, susține că căsătoria Xeniei Delie este un mare păcat și că biserica a pierdut foarte mulți bani. Motivul este evident, din cauză că tânăra top model s-a măritat cu un musulman, acesta nu a făcut cununia religioasă în biserică și nu a plătit niciun ban mitropoliei Moldovei, deși este miliardar.

”Este musulman și nu a plătit taxe bisericii. Și nici nu va plăti. Dacă se mărita cu un creștin ortodox, de exemplu, cu un moldovean, în afară de cunoscuta taxa de nuntă, cuplul plătea mai târziu, când li se năștea un copil, taxa de botez. O plătea nu o dată, dar de vreo două, trei ori. Aici este vorba de bani mulți, că Xenia nu s-a măritat cu un sărăntoc. Și la cum e sărăcie în țară, banii în loc să vină, ne pleacă. Vom avea o discuție cu muftiii musulmani, că nu ni se pare normal ca noi să le dăm fata fără nicio taxă. Dacă a fost botezată la noi în biserică, tot noi trebuie să o și mărităm”, a declarat directorul general al S.A. Mitropolia Moldovei, mitropolitul Vladimir.

După ce a ascultat cu mare atenție toate argumentele mitropoliei, Curtea Constituțională a decis să declare ilegală căsătoria Xeniei Deli cu miliardarul arab. Pentru căsătoria ilegală, tinerii însurăței urmează să fie dați în căutare de către Interpol. După ce vor fi prinși, averea miliardarului va fi pusă sub sechestru în Banca de Economii din Moldova. Asta înseamnă că banii vor fi aduși toți la Chișinău. Între timp, tinerii însurăței vor fi nevoiți să se căsătorească și în Mitropolia Moldovei pentru a fi în legalitate. Din păcate, este puțin probabil ca miliardarul să rămână miliardar după ce își va recupera averea din Banca de Economii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Preoti-femei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Preoti-femei-copy-300x300.jpgadminMonden
Mitropolia Moldovei s-a plâns Curții Constituționale și i-a cerut să intervină în căsătoria celei mai frumoase moldovence. Directorul General al Mitropoliei, mitropolitul Vladimir, susține că căsătoria Xeniei Delie este un mare păcat și că biserica a pierdut foarte mulți bani. Motivul este evident, din cauză că tânăra top model...

Comentează