Lovitură uriașă asupra imaginii Republicii Moldova. Igor Dadon a recunoscut astăzi într-o conferință de presă ceea ce oamenii bănuiau de multă vreme. Nu, nu este vorba că e gay. Prezikul a anunțat că se convertește la islam așa cum i-a cerut stăpânul său Erdogan.

”Baștanul Turciei și al întregii Moldove, sultanul inimilor noastre, Erdogan mi-a spus la modul cel mai serios că nu-mi dă niciun ban dacă nu fac și eu ceva pentru el. L-am întrebat ce își dorește și mi-a zis că vrea să mă convertesc la Islam. Nicio problemă, bratan, dacă vrei, islam, iobanavrot. Eu sunt ca euro, mă convertesc în orice văluță”, a declarat Igor Dadon, prezikul Respublicii Islamiste Moldovenești.

De astăzi, toată lumea va fi obligată să-l numească pe numele său de arab pe Dodon. Nimeni nu mai are voie să-i spună Gandon. Asta pentru că prezikul și-a ales numele de Abdibil Sulanbek Ganduras.

Abdibil Sulanbek Ganduras a anunțat că cu ajutorul celor 30 de mii de sirieni de la Sadova va crește bumbac și va bea lapte de cămiloi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Igor-Dodon-arab-camila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Igor-Dodon-arab-camila-copy-300x300.jpgadminPolitic
Lovitură uriașă asupra imaginii Republicii Moldova. Igor Dadon a recunoscut astăzi într-o conferință de presă ceea ce oamenii bănuiau de multă vreme. Nu, nu este vorba că e gay. Prezikul a anunțat că se convertește la islam așa cum i-a cerut stăpânul său Erdogan. ”Baștanul Turciei și al întregii Moldove,...

Comentează