Publika Fund Plahotniuc copy

Moment inedit la Publika TV. Cea mai cunoscută televiziune de știri din Moldova a anunțat că a finanțat lansarea unui eveniment cultural unic în Moldova. Este vorba de o statuie a sărutului. Numai că artistul care a primit comanda a avut o viziune ciudată. Acesta a sculptat fundul lui Vlad Plahotniuc.

”Ei au venit la mine și mi-au spus, fă o statuie care să înfățișeze sărutul. Vă jur, i-am întrebat, ce fel de statuie să fie, buze, doi care se pupă? Mi-au zis că îmi lasă libertatea de a crea. Și mi-au sugerat să urmăresc zi de zi Publika să mă inspir de acolo. Ei bine, m-am uitat. În afară de pupături în fund la domnul Plahotniuc nu am văzut nimic altceva. În consecință i-am făcut un monument fundului domnului Vlad Plahotniuc”, spune sculptorul Vanea Slesari.

Cum era de așteptat, statuia fundul lui Vlad Plahotniuc a fost întâmpinat cu mult entuziasm. În special s-au bucurat analiștii care vin la Publika zi de zi. Acum televiziunea este nevoită să pună paznici la statuie pentru că foarte mulți au pupat așa de tare fundul că a început să se decojească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Publika-Fund-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Publika-Fund-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminMonden
Moment inedit la Publika TV. Cea mai cunoscută televiziune de știri din Moldova a anunțat că a finanțat lansarea unui eveniment cultural unic în Moldova. Este vorba de o statuie a sărutului. Numai că artistul care a primit comanda a avut o viziune ciudată. Acesta a sculptat fundul lui...

Comentează