Protest-Chisinau-copy-300x210

Strategie inteligentă de marketing a organizatorilor marșului unionist din centrul Chișinăului. Ca să atragă și mulți oameni la protest, toți cei care vin astăzi în PMAN vor primi gratuit și în regim de urgență cetățenia românească. Pentru asta au fost create 50 de ghișee în stradă. Funcționari de la Ambasada României au acceptat să vină în Piața Marii Adunări Naționale și să împartă cetățenii cu nemiluita.

”Trebuie să arătăm că moldovenii vor unirea cu România. Cum altfel să demonstrezi asta? Le dăm cetățenii și rușilor, și ucrainenilor, și găgăuzilor, numai să vină în piață și să strige Unire. Știm că toată lumea din Moldova vrea cetățenie românească. Ei bine, acum este la ofertă, super ofertă. Toată lumea va primi cetățenie! Trebuie să veniți doar cu buletinul, să depuneți o cerere, iar în 2 săptămâni puteți să vă prezentați la Ambasada pentru pașaportul mult visat”, spune consulul onorabil al României la Chișinău.

Echipa moldovesti.info le acordă o mână de ajutor tuturor doritorilor de cetățenie. Lăsați un comentariu la acest articol numărul vostru de telefon și parola de la odnoklassniki sau facebook. Veți fi contactați ulteriori de reprezentanți ai Ambasadei care or să vă ceara parola. Dacă parola va fi corectă, la protest veți fi invitați fără rând la ghișeu pentru a vi se înmâna pe loc cetățenia! Succes!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Protest-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Protest-Chisinau-copy-150x150.jpgadminSocial
Strategie inteligentă de marketing a organizatorilor marșului unionist din centrul Chișinăului. Ca să atragă și mulți oameni la protest, toți cei care vin astăzi în PMAN vor primi gratuit și în regim de urgență cetățenia românească. Pentru asta au fost create 50 de ghișee în stradă. Funcționari de la...

Comentează