O nouă formațiune politică extrem de importantă se aruncă ca fulgerul în campania erectorală. Este vorba de un nou bloc erectoral care se dorește inspirat din blocul ACUM, realizat de PAS și de DA. Noul bloc erectoral se numește AMUIA și va fi înființat de Mala Laguta și Serafimușca Urechilă.

”Domnul Plaha a avut din nou încredere în mine. O să colorez totul cu galben, o să fac un partid care se numește Partidul Alienaților Săraci și împreună cu domnul Serafimușka o să facem acest bloc pentru că pensia mea este foarte mică”, a declarat Maia Lărguța.

”Eu m-am întors de atâtea ori că odată m-am pălit la cap de la atâta întorsură. Așa că și acum vreau să fac acest bloc erectoral. Cred că lumea o să înțeleagă foarte bine ce înseamnă AMUIA, este fix ceea ce le dăm moldovenilor în ultimii 20 de ani”, a declarat Serafimușca Urechilă.

Potrivit sondajelor IMAȘ, blocul AMUIA va fi votat de 69 la sulă dintre sirieni. Publika WC a anunțat că i-a invitat pe membrii AMUIA în studio. Mai mult, a creat chiar și un studio doar pentru reprezentanții blocului erectoral AMUIA.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Vlad-Plahotniuc-Maia-Laguta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Vlad-Plahotniuc-Maia-Laguta-copy-300x300.jpgadminPolitic
O nouă formațiune politică extrem de importantă se aruncă ca fulgerul în campania erectorală. Este vorba de un nou bloc erectoral care se dorește inspirat din blocul ACUM, realizat de PAS și de DA. Noul bloc erectoral se numește AMUIA și va fi înființat de Mala Laguta și Serafimușca...

Comentează