O veste importantă pentru iubitorii de film. Furtul miliardului de dolari din Moldova i-a inspirat pe scenariștii de la Hollywood. Aceștia pregătesc un blockbuster important. Filmul se va numi ”Furt în stil moldovenesc” și va avea în distribuție actori celebri de comedie. Vlad Filat va fi jucat de Jackie Chan, Vlad Plahotniuc de Chuck Norris, iar Ilan Shor, pentru că este mic și gras, va fi jucat de Zach Galifianakis, cunoscut pentru rolul din The Hangover. Regizor a fost ales chiar Tarantino.

”Scenariul este simplu. Chuck Norris și Jackie Chan sunt politicieni corupți. Ei fură tot ce găsesc într-o țară extrem de săracă din Estul Europei. Într-o zi se întâlnesc cu Zach Galifianakis și pun la cale să fure un miliard de dolari din niște banci. Banii sunt împărțiți frățește. Iar filmul are un sfârșit fericit. Toată lumea este bogată, iar Zach Galifianakis ajunge chiar și primar în Orhei. Este o comedie neagră cu proști. Proștii sunt cetățenii țării respective”, a explicat Quentin Tarantino într-o conferință de presă.

Filmul ar urma să apară în scurt timp. Din păcate, va fi interzis în Republica Moldova a dat asigurări Vlad Filat și Vlad Plahotniuc. Așa că moldovenii vor trebui fie să-l fure de pe internet, fie să meargă în România sau în Ucraina să-l vadă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Plahotniuc-Filat-Shor-Fim-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Plahotniuc-Filat-Shor-Fim-copy-150x150.jpgadminInternațional
O veste importantă pentru iubitorii de film. Furtul miliardului de dolari din Moldova i-a inspirat pe scenariștii de la Hollywood. Aceștia pregătesc un blockbuster important. Filmul se va numi ”Furt în stil moldovenesc” și va avea în distribuție actori celebri de comedie. Vlad Filat va fi jucat de Jackie...

Comentează