Pentru că nu mai știu cum să se răzbune pe primarul pe care chiar ei l-au ales, chișăienii s-au pus la cale să-i facă un monument. Oamenii sunt extrem de nemulțumiți că Chișăul arată dezastruos, cu ulițe desfundate, cu cratere în asfalt și concerte de muzică Liubă în garaj. Așa că vor să-i facă primarului Glodin Băltoacă monumentul din glod.

”Am pus mână de la mână și am adunat vreo două tone de glod din centrul Chișăului. Apoi l-am lipit cum am putut până a ieșit din el un Chirtoacă Băltoacă. Domnul Glodin merită pe deplin acest monument pentru că a transofrmat orașul Chișinău în satul Chișinău. A depus multă muncă”, a declarat chișăianul Leonea Ibatisasati.

Monumentul va fi amplasat în fața primăriei, iar Glodin Băltoacă se va vedea pe sine în fiecare zi când va trece pe acolo.

Pentru că este sat, în Chișău vor apărea căruțe. Străzile și bulevardele se vor numi ulițe și hudițe. Mall-ul se va numi alimentara. Singurul lucru ce nu se va schimba, Clubul Drive va rămâne în continuare o discotecă de țărani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Dorin-Chirtoaca-Glod-statuie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Dorin-Chirtoaca-Glod-statuie-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că nu mai știu cum să se răzbune pe primarul pe care chiar ei l-au ales, chișăienii s-au pus la cale să-i facă un monument. Oamenii sunt extrem de nemulțumiți că Chișăul arată dezastruos, cu ulițe desfundate, cu cratere în asfalt și concerte de muzică Liubă în garaj. Așa...

Comentează