Chișinăul este primul oraș din lume care va avea un festival al Glodului. Ideea aparține chiar ebilului capitalei, care vrea să atragă o mulțime de turiști. Dorin Chirtoacă promite că atracția festivalului va fi chiar tăvăleala în glod în fața primăriei. Potrivit cărții recordurilor Guiness, Chișinăul are cea mai mare cantitate de glod pe nas de locuitor.

”Chișinăul are atâta glod că am putea exporta în toată Europa. Când mă duc la ei și văd că nu există niciun fir de glod prin orașe, mă înfior. Cum poți să trăiești fără asta? Este așa de plicticos. Ei nu știu cât de distractiv e să ai boloate, gloduri. Sari de pe un picior pe altul, te murdărești un pic. Apoi te stropește o mașină. Ibati”, a declarat Dorin Chirtoacă într-o conferință organizată în garaj.

Renumita festivăloagă Nata Albot a fost invitată să se ocupe de acest festival. Culmea, chiar și Igor Dodon a anunțat că susține festivalului Glodului. Îmbrăcat în halat, prezikul susține că porcilor le place glodul. Dodon a anunțat că 30 de mii de turiști sirieni abia așteaptă să vină la festivalul Glodului din Chișinău.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Dorin-Chirtoaca-Noroi.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Dorin-Chirtoaca-Noroi-300x300.jpgadminSocial
Chișinăul este primul oraș din lume care va avea un festival al Glodului. Ideea aparține chiar ebilului capitalei, care vrea să atragă o mulțime de turiști. Dorin Chirtoacă promite că atracția festivalului va fi chiar tăvăleala în glod în fața primăriei. Potrivit cărții recordurilor Guiness, Chișinăul are cea mai...

Comentează