Campionatul național de seka sub înaltul patronaj al lui Vlad Plahotniuc a început la Chișinău. Primii jucători din țară, Igor Dodon, Adrian Candu și Pavel Filip Kirkorov s-au întâlnit aseară în președinție pentru un meci inaugural.

După ce au băut pe săturate din vinul marca Gura Căinarului și au fumat liniștit din țigările Temp, cei trei au început o partidă de seka cum nu s-a mai văzut.

Dacă inițial Igor Dodon a avut cărți bune, numai Tuji, pe la jumătatea partidei a început să piardă foarte tare. Ca să poată juca în continuare, Dodon și-a vândut halatul, a amanetat harta Moldovei Mari de la Putin și i-a trimis la zarabotkă pe cei 30 de mii de emigranți sirieni. Din păcate, toate aceste cheltuieli nu l-au ajutat pe Igor Dodon. Acesta a cerut mai mult bani de la părinți, iar când nu i-a mai primit, și-a vândut sufletul. Cel care l-a cumpărat este nimeni altul decât Vlad Plahotniuc.

Igor Dodon susține însă că a fost păcălit. Așa că cere o nouă întâlnire pentru seka.

Adrian Candu a dedicat victoria sa unui om foarte important din Moldova, adică nașului său, cel care este coordonatorul întregii Republici: ”dacă nu era nașu, nu ajungeam aici. Bodaproste, nașule!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Candu-Filip-carti-poker-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Candu-Filip-carti-poker-copy-300x300.jpgadminSocial
Campionatul național de seka sub înaltul patronaj al lui Vlad Plahotniuc a început la Chișinău. Primii jucători din țară, Igor Dodon, Adrian Candu și Pavel Filip Kirkorov s-au întâlnit aseară în președinție pentru un meci inaugural. După ce au băut pe săturate din vinul marca Gura Căinarului și au fumat...

Comentează