Moldova nu va apărea prea curând pe harta Street View de la Google. Reprezentanții companiei americane au explicat care este motivul. Potrivit unui comunicat transmis redacției moldovesti.info, de curând, mașina folosită la fotografierea străzilor a fost furată chiar din centrul Chișinăului, din fața monumentului lui Ștefan cel Mare.

”Șoferul a coborat să facă pipi, că nu există nicio toaletă în Chișinău. A văzut statuia, s-a dat în spatele ei… Când s-a întors, mașina nu mai era. Mare greșeală că am venit în Moldova. A fost un efort uriaș pentru noi să mergem pe drumurile extrem de proaste din Moldova. Pozele nu ieșeau bine pentru că mașina dădea în gropi și se zgâlțâia tot timpul. Vă dați seama că veți vedea Moldova pe Street View când vă veți vedea ceafa fără oglindă”, a declarat Innocent Sucker, director Google Moldova.

Procurorii din Chișinău susțin însă că nu au nicio șansă să găsească mașina Google. ”Oricine știe că nu poți lăsa așa mașina prin Chișinău, nesupravegheată. Toată lumea care vine la Chișinău stă lângă mașină. Nu și-o abandonează. Noi aveam oricum mult de lucru, s-a furat un miliard și nu știm ce să facem ca să oprim protestele din Chișinău”, a declarat Viorel Chetraru, șeful Centrului Național pentru Anticorupți(CNA).

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Google-street-view-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Google-street-view-copy-150x150.jpgadminSocial
Moldova nu va apărea prea curând pe harta Street View de la Google. Reprezentanții companiei americane au explicat care este motivul. Potrivit unui comunicat transmis redacției moldovesti.info, de curând, mașina folosită la fotografierea străzilor a fost furată chiar din centrul Chișinăului, din fața monumentului lui Ștefan cel Mare. ”Șoferul a...

Comentează