Filat-in-celula-cu-un-negru-copy

Guvernul a luat o decizie extrem de filantropică. Pavel Filip Kirkorov a anunțat că de ziua internațională a Dependenței Republicii Moldova, Guvernul a luat decizia să-l grațieze pe Filat alături de cei mai mari criminali din Moldova. Vlad Filat va fi eliberat din închisoare, iar CNA promite cu ocazia sărbătorii Dependenței să nu-l mai întrebe pe Filat dacă a furat sau nu milioane din miliard.

”Ne-am gândit să-l eliberăm. Este băiat bun, colegul nostru. Dacă vom ajunge în situația lui ar fi bine să nu fim băgați la închisoare. Oricine ajunge la putere fură, așa că nu are rost să ne băgăm în închisori ca proștii. Corb la corb nu-și scoate ochii. Și de ce să mai stea la închisoare Filat pentru milioanele furate? De ce să stea alții pentru restul de milioane furate? Moldovenii pun oricum banii furați la loc, toți sunt de acord”, a declarat Pavel Filip Kirkorov pentru redactorii moldoVESTI.info.

Guvernul a anunțat că toți cei care au furat puțin vor sta la închisoare să le vină mintea la loc. Cei care sunt periculoși vor fi eliberați de închisoare. Ministerul Justiției a vrut să-l elibereze chiar și pe Micu, celebrul hoț în lege, însă a descoperit cu stupoare că Micu nu mai este în închisoare de câțiva ani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Filat-in-celula-cu-un-negru-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Filat-in-celula-cu-un-negru-copy-300x300.jpgadminSocial
Guvernul a luat o decizie extrem de filantropică. Pavel Filip Kirkorov a anunțat că de ziua internațională a Dependenței Republicii Moldova, Guvernul a luat decizia să-l grațieze pe Filat alături de cei mai mari criminali din Moldova. Vlad Filat va fi eliberat din închisoare, iar CNA promite cu ocazia sărbătorii...

Comentează