igor-dodon-selfi-pasaport-romanesc

Scandal diplomatic de proporții între Igor Dodon și Klaus Iohannis. Cei doi și-au trimis săgeți otrăvitoare peste Prut, au scandat și s-au scandalizat cât au putut. Motivul nu-l știe nimeni. Dar sfada a ajuns până acolo, încât Klaus Iohannis l-a făcut gandon concenâi pe președintele Moldovei. Pe când Igor Dodon i-a zis lui Klaus Iohannis unionist hrenovâi.

Lucrurile au ajuns la un conflict deschis între cei doi. Mare noroc că nu o să se vadă prea curând. Astfel că se pot certa deocamdată de la distanță. Totuși, este 1 la zero pentru Klaus Iohannis care a promis că ca urmare a certurilor pe care le are cu Igor Gandon, președintele Moldovei va rămâne fără cetățenia României. Vestea l-a cumințit de îndată pe Igor Dodon care se folosea de pașaportul său românesc pentru a vizita Gayropa destrăbălată.

Totuși, Igor Dodon a amenințat din nou voalat că va face un zid pe Prut. Dar cea mai mare amenințare a lui Igor Dodon este că va începe să distrugă Podul de Flori dintre Moldova și România. În atare condiții circulația dintre România și Republica Moldova se va face înot peste Prut.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-1-300x300.jpgadminInternațional
Scandal diplomatic de proporții între Igor Dodon și Klaus Iohannis. Cei doi și-au trimis săgeți otrăvitoare peste Prut, au scandat și s-au scandalizat cât au putut. Motivul nu-l știe nimeni. Dar sfada a ajuns până acolo, încât Klaus Iohannis l-a făcut gandon concenâi pe președintele Moldovei. Pe când Igor...

Comentează