După ce Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis printr-o scrisoare oficială la Chișinău, Klaus Iohannis i-a răspuns practic imediat, în 4 zile. Președintele României a demonstrat respect enorm pentru prezikul nostru și a angajat un traducător din română în moldovenească ca să-i scrie scrisoarea lui Igor Dodon.

”Tvarish Igari Dandon. Ya khachu vas bodaprostiti că mă priglașîtz la neavoastră acasă ca musafir. Yaybu ce kaif am primit când am shetit pismaua la sânguri. Apu shi, blea, când facem strelka? Am o padskazkă, ne putem întâlni doar în câteva condiții. Când vă declarați român, când declarați că băzăriți românește, când renunțați la 30 de mii de sirieni. Până atunci, vă transmit privetul nostru românesc, ydy nakhooy, sooka blya!”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României.

De supărare că nu este primit de Klaus Iohannis, Igor Dodon s-a închis la el în cogineață și a plâns vreo două trei zile. Ca să-i mai ridice moralul, Vlad Plahotniuc l-a trimis la Vladimir Putin să-l mai pupe în koor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis printr-o scrisoare oficială la Chișinău, Klaus Iohannis i-a răspuns practic imediat, în 4 zile. Președintele României a demonstrat respect enorm pentru prezikul nostru și a angajat un traducător din română în moldovenească ca să-i scrie scrisoarea lui Igor Dodon. ”Tvarish Igari...

Comentează