Renumitul mitoman rus, Dimitri Kiselev a anunțat într-o conferință de presă că vrea să facă o continuare a documentarului său de succes: ”Krâm. Puti na Rodinu!”. Acesta se va numi: ”Moldova. Puti na rodinu!” și se va filma parțial în Republica Moldova, parțial în Transnistria și parțial la Moscova. Potrivit celebrului mitoman din Rusia, filmările vor începe în curând. Toți actorii sunt pregătiți, și-au învățat rolurile, iar regizorul, adică Vladimir Putin, trebuie să spună: ”motor și… trageți!

Nu vă pot spune exact data când vor începe filmările, pentru că aș strica surpriza. Ce pot să vă zic este că vom începe să filmăm în Transnistria, apoi trupa a 14-a de filmare se va muta la Chișinău, unde vom continua teroarea, pardon, turnarea documentarului”, a explicat Dimitri Kiselev pentru redactorii moldovesti.info.

Dimitri Kiselev a ținut să aducă mulțumiri speciale actorilor principali care joacă un rol magistral în film. În afară de Igor Dodon, foarte importanți în documentar sunt cei trei vlazi, Vlad Plahotniuc, Vlad Voronin și Vlad Gonța. Filmul se va filma în timp real și va fi un fel de reality show. Dimitri Kiselev a anunțat deja populația să nu se sperie când vor vedea recuzită cinematografică pe drumuri, adică tancuri, soldați și tunuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Guvern-Kiselev-Tank.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Guvern-Kiselev-Tank-150x150.jpgadminPolitic
Renumitul mitoman rus, Dimitri Kiselev a anunțat într-o conferință de presă că vrea să facă o continuare a documentarului său de succes: ”Krâm. Puti na Rodinu!”. Acesta se va numi: ”Moldova. Puti na rodinu!” și se va filma parțial în Republica Moldova, parțial în Transnistria și parțial la Moscova. Potrivit...

Comentează