Zi importantă pentru toate fetele din Chișinău, care stau seară de seară în cele mai de lux cluburi din oraș. Cea mai cunoscută pițipoancă din lume și-a anunțat sosirea în Moldova. Este vorba de celebra Kim Kardashian, o vedetă de la Hollywood, care a devenit faimoasă după ce un filmuleț în care face sex a fost făcut public de către iubitul ei. Kim Kardashian, de origine armeană, a fost invitată în țara noastră de comunitatea armenilor și va participa la festivalul Usturoiului, un vechi festival armenesc.

”Confirmăm sosirea lui Kim în Moldova. Este o onoare pentru noi. Știm că toate fetele din Moldova vor să fie ca Kim, că este idolul lor și că multe dintre fetele tinere din Chișinău o imită, se îmbracă la fel de dizgrațios ca ea, sunt în căutare de bărbați bogați, care să le dăruiască lucruri scumpe. Desigur, Kim va organiza și o conferință de presă, le va educa pe toate doritoarele cum să reușească în viață? Cum să ajungă la cei mai bogați bărbați”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Armen Djigarhanean, președintele de onoare al oamenilor de afaceri Armeni din Moldova.

Mai multe fete, dar și gopnici din Chișinău, membri ai grupului de fani ai lui Kim Kardashian, susțin că o vor întâmpina pe cea care le este idol chiar pe aeroport, în număr mai mare decât a fost întâmpinat Renato Usatîi. Deocamdată Chiril Gaburici nu știe dacă va ține minte ora ca să vină să o întâmpine pe Kim.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Kim-Kardashian-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Kim-Kardashian-Moldova-copy-150x150.jpgadminMonden
Zi importantă pentru toate fetele din Chișinău, care stau seară de seară în cele mai de lux cluburi din oraș. Cea mai cunoscută pițipoancă din lume și-a anunțat sosirea în Moldova. Este vorba de celebra Kim Kardashian, o vedetă de la Hollywood, care a devenit faimoasă după ce un filmuleț...

Comentează