Bombă nucleară. Killerul Vitalie Proca a fost găsit mort în închisoarea din România. Din primele informații acesta a fost găsit cu gura deschisă și ochii închiși. În mâna dreaptă ținea mâna stângă. Paznicii închisorii susțin că nu știu cum s-a întâmplat toate acestea, mai ales că Vitalie Proca a fost vizitat de niște prieteni de la Chișinău, iar pe unul dintre prieteni îl chema Costea.

”După ce a dat interviul la Jurnal TV, killerul Vitalie Proca se simțea foarte trist. El credea că Vlad Plahotniuc va avea de suferit ca urmare a declarațiilor sale. Dar și-a pierdut cu totul speranța. I s-a umflat foarte mult naivitatea, credea că Procuratura se va sesiza, iar de la asta a ajuns să moară. După ce am făcut expertiza medico-legală medicii au stabilit că Vitalie Proca a murit de rușine”, a declarat medicul Leonea Iaibu.

După ce a aflat despre moartea lui Vitalie Proca, Vlad Plahotniuc s-a bucurat enorm și a dat o petrecere uriașă la Hotelul Nobil. Aici au venit Igari Gandon, Liuda Ghimpu, președintele Transnistriei, dar și 30 de mii migranți sirieni. Toți cei care vor să-și ia rămas bun de la killerul Proca, trebuie să dea like și să se aboneze la pagina de facebook moldovesti.info: www.facebook.com/moldovesti.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-se-uita-la-Proca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-se-uita-la-Proca-copy-300x300.jpgadminPolitic
Bombă nucleară. Killerul Vitalie Proca a fost găsit mort în închisoarea din România. Din primele informații acesta a fost găsit cu gura deschisă și ochii închiși. În mâna dreaptă ținea mâna stângă. Paznicii închisorii susțin că nu știu cum s-a întâmplat toate acestea, mai ales că Vitalie Proca a...

Comentează