Plahotniuc Kaufland copy

Gigantul comerciant Kaufland nu mai vine în Moldova. Un purtător de cuvânt al retailerului susține că investiția inițială s-a dublat. Asta după ce Kaufland a aflat de la funcționarii din Guvern care este mita pe care trebuie să o dea în Moldova.

Este strigător! Nu mai vrem sa venim in Moldova. Ne-am dus la Guvern să discutăm despre ce sclavi, pardon, muncitori vom avea, iar funcționarul mă întreabă dacă am plătit mita. Așa ceva nu mi s-a întâmplat. Mi-a dat chiar și o hârtie uriașa, format A1 cu toată mita pe care trebuie să o plătim mai întâi. Trebuia să mă duc la toate instituțiile, poliție, sanepid, pompieri, fisc, primărie, cadastru, grădinițe, școli, spitale, premier, președinție, judecătorie, biserică. Am calculat, ne ieșea o mită de 10 milioane de euro per total. Este inadmisibil așa ceva”, a declarat pentru redactorii Moldovești, purtătorul de cuvânt Kaufland, Dick Asshole.

În plus, Kaufland a făcut o cercetare de piață și crede că nu are rost să deschizi un magazin civilizat, modern pentru moldoveni. ”Moldovenii sunt necivilizați, intră în Magazin, scuipă semințe pe jos și nu cumpără nimic. Se uită ca la muzeu, cică nu au bani. Mănâncă alimente în magazin, fură produse. Trebuie să punem la fiecare raft pază militarizată. Ei sunt obișnuiți să cumpere doar din Piața Centrală. Deci, nu merită investiția”, a mai spus sursa citată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Plahotniuc-Kaufland-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Plahotniuc-Kaufland-copy-300x300.jpgadminSocial
Gigantul comerciant Kaufland nu mai vine în Moldova. Un purtător de cuvânt al retailerului susține că investiția inițială s-a dublat. Asta după ce Kaufland a aflat de la funcționarii din Guvern care este mita pe care trebuie să o dea în Moldova. ”Este strigător! Nu mai vrem sa venim in Moldova. Ne-am...

Comentează