Renumita sărutătoare de mașini, Katalina Rusu a ajuns foarte rău. Din cauza crizei din Rusia, a ajuns să sărute mărci de mașini din ce în ce mai ieftine. Dacă în trecut pupa Porsche Cayenne, de curând a fost văzută lăsându-și rujul pe mașini care nu costă nici cât roata bolidului de lux. Ultima mașină pupată este o Dacia Logan din 2006. 

Știu ce se vorbește despre mine, că am sărăcit, că nu mai am bărbați care să mă întrețină. Falus. Sunt la fel de bine cotată prin saunele din Chișinău. Faptul că am pupat mașini ieftine arată doar că nu uit de unde am plecat. Am plecat de foarte jos și nu mi-am luat nasul la purtare ca toate țărăncile din Moldova. La 18 ani sărutam Moscvich, Zaporojeț”, a declarat Katalina Rusu pentru redactorii moldovesti.info.

Katalina a mai anunțat că vrea să bată un record mondial la sărutat mașini. Vrea să pupe 1000 de automobile într-o singură seara. Pentru asta, Katalina invită bărbații doritori să se prezinte pe 30 martie, la 10 seara, în Sauna Nochnaia Babochka din Chișinău. Intrarea este cu plată – 100 de euro. Banii vor fi folosiți în scopuri caritabile: pentru operațiile estetice ale Katalinei și pentru ai asigura vedetei o viață îndestulată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Katalina-Rusu-Porsche-Dacia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Katalina-Rusu-Porsche-Dacia-copy-150x150.jpgadminMonden
Renumita sărutătoare de mașini, Katalina Rusu a ajuns foarte rău. Din cauza crizei din Rusia, a ajuns să sărute mărci de mașini din ce în ce mai ieftine. Dacă în trecut pupa Porsche Cayenne, de curând a fost văzută lăsându-și rujul pe mașini care nu costă nici cât roata...

Comentează