maia-laguta-bataie-constantin-tutu-copy

A fost bătaie mare în redacția televiziunii Publika. Karatista Maia Lărguța a sărit să-l bată pe Constantin Țuțu după ce acesta i-a spus că el este cel mai tare karatist din Moldova. Domnișoara Maia Lărguța nu a suportat o ofensă atât de mare și i-a dat două trei kăratăuri deputatului pedemist.

”Eu am învățat kărătă încă de la maestrul Brius Li. Am fost în China ca să-l cunosc. Pe atunci aveam 69 de ani, dar Brius Li a fost mirat să mă vadă cât de bine făceam kărătă. Am bătut jumătate de Chișinău cu kărătăul meu. Dorin Chirtoacă când mă vede fuge de numai colbul îi rămâne. Să vină un Costică să-mi spună că este cel mai mare karatist din Moldova? Când i-am dat două trei, Keaaa, Keaaa, a fugit ca un țânc”, a declarat Maia Lărguța, cunoscută în lumea karatiștilor ca Keo-Kea Maaa Ya La Gu Taaaa.

Din fericire, Vlad Plahotniuc a intervenit în bătaia dintre cei doi și l-a salvat pe Constantin Țuțu. Nu este prima slugă a lui Vlad Plahotniuc bătută de Maia Lărguța. Keo-Kea Maaa Ya La Gu Taaaa l-a bătut până acum pe Liuda Ghimpu, pe Iuda Bleancă. Următorul pe listă este chiar Marian Pulu, zis și Dva Metra Bulbuka.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-bataie-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-bataie-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
A fost bătaie mare în redacția televiziunii Publika. Karatista Maia Lărguța a sărit să-l bată pe Constantin Țuțu după ce acesta i-a spus că el este cel mai tare karatist din Moldova. Domnișoara Maia Lărguța nu a suportat o ofensă atât de mare și i-a dat două trei kăratăuri...

Comentează