maia-laguta-panou-copy

Ca o karatistă ce este, Maia Lărguța a intrat în forță în campania erectorală. Din pensia sa, aceasta a plătit o sumedenie de panouri de publicitate care au împânzit Chișinăul. Maia Lărguța susține că îi va bate pe toți candidații din această campanie erectorală pentru că știe kărătă ca un adevărat chinez.

”Ca să știți, idolul meu este Brius Li. Eu știu kărătă și când vă dau o kărătă la toți contracandidații mei, în special Maiei Sandu, o să plângeți în pumni. Apropo de pumni. Aseară m-am uitat la un film cu Djăki Cean și am învățat noi mișcări de kărătă. Sar în cap, mă întorc în urechi, fac keo-kea și arunc un dos de palmă spre oponent. Abia aștept dezbaterile erectorale”, a declarat keo-kea MaaaaYaaa La Gu Taaa pentru redactorii moldovesti.info.

Surprinzător sau nu, dar panourile erectorale ale Maiei Lărguța au fost puse în jurul sediului PAS, în jurul școlilor, în fața Publika TV. Coincidență sau nu, dar Marian Pulu, candidatul cu cei mai mulți bublici, a acceptat să-i dea jumătate din panourile sale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-panou-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-panou-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ca o karatistă ce este, Maia Lărguța a intrat în forță în campania erectorală. Din pensia sa, aceasta a plătit o sumedenie de panouri de publicitate care au împânzit Chișinăul. Maia Lărguța susține că îi va bate pe toți candidații din această campanie erectorală pentru că știe kărătă ca un adevărat...

Comentează