Pe lângă parada de la Memorial, tradiționalele cinzeci de grame de vodkă de la Cinema Patria și dansurile din parcul Ștefan cel Mare, în acest an autoritățile au decis să le facă o surpriză veteranilor de ziua Victoriei, mai exact nepoților veteranilor de război. Reprezentanții Ministerului Culturii spun că interpretul american Justin Bieber a acceptat cu greu invitația, după mai multe luni de negocieri. Cel care s-a oferit să-i plătească onorariul lui Bieber este chiar Igor Dodon.

”Am avut mai multe variante din care sa alegem: Madonna, Ala Pugaciova sau Shakira. L-am ales pe Justin Bieber pentru că sigur nepoții veteranilor sau, în special, nepoatele se vor bucura tare mult. Vreau să le fac și lor o plăcere de ziua Victoriei”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon mai spune că Justin Bieber va veni la Chișinău de 9 mai cu un repertoriu special pe care, evident, îl va cânta în PMAN.

”Pe lângă piesele sale, Justin a promis că va învăța Catiușa, Drug tî mne ili ne drug, Tî menea uvajaieș soldat și alte cântece patriotice”, spune Igor Dodon.

Potrivit organizatorilor evenimentului, înainte de concert, pe data de 9 mai, ora 15.00, Justin Bieber va împarți autografe în mall-ul Malldova. Veteranii și nepoții veteranilor vor avea prioritate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Justin-Bieber-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Justin-Bieber-copy-150x150.jpgadminMonden
Pe lângă parada de la Memorial, tradiționalele cinzeci de grame de vodkă de la Cinema Patria și dansurile din parcul Ștefan cel Mare, în acest an autoritățile au decis să le facă o surpriză veteranilor de ziua Victoriei, mai exact nepoților veteranilor de război. Reprezentanții Ministerului Culturii spun că...

Comentează