Mai mulți jurnașliuști de la Publika WC au ieșit astăzi într-o acțiune de protest incredibilă. Aceștia au anunțat că nu mai mănâncă din cauza gravelor probleme financiare. Jurnașliuștii au declarat chiar și greva foamei timp de câteva ore.

”Ne-ați alungat finanțatorul din țară, iar acum cine să ne plătească salariile? Țuțu? Vă rog să aveți grijă și de noi, că pe noi nu ne mai angajează nimeni în Moldova după ce ne-am făcut de râs atâta vreme la canalizările domnului Plaha”, a declarat Cristinel Tărăboi.

Nu sunt singurii care plâng de foame prin Moldova. De curând, prin Piața Centrală au apărut niște bleagheri și anal-iști care cerșeau de la oameni o mie de euro ca să aibă niște fois gras și caviar de pus pe masă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/07/Tualeta-Publika-WC-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/07/Tualeta-Publika-WC-copy-300x300.jpgadminPolitic
  Mai mulți jurnașliuști de la Publika WC au ieșit astăzi într-o acțiune de protest incredibilă. Aceștia au anunțat că nu mai mănâncă din cauza gravelor probleme financiare. Jurnașliuștii au declarat chiar și greva foamei timp de câteva ore. ”Ne-ați alungat finanțatorul din țară, iar acum cine să ne plătească salariile?...

Comentează