Adriana Betisor arestata CNA copy

Adriana BețiShor, cea mai crudă și mai cruntă procuoroare CNA din lume, s-a răzbunat pe sutele de anchete ale jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă. Aceștia au fost reținuți de cel mai temut CNA din lume și sunt acuzați de subminarea moralității și imponderabilității procuoroarei Adriana BețiShor.

”În țara asta anchetele le fac eu, nu niște jurnaliști săraci, care stau în chirie și merg cu rutiera. Cum își permit să mă cerceteze pe mine? Ei cred că le permite cineva așa ceva? Au mare noroc că nu suntem în Statul Islamic, demultiShor erau condamnați. Așa o să stea vreo 4-5 ani în închisoare până le trece dorul să-i ancheteze pe cei mai duri procurori din România”, a declarat Adriana BețiShor.

În apărarea Adrianei BețiShor a sărit și veriShorul, Ilan Shor. Acesta le-a cerut jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă să o ia mai uShor cu anchetele, altfel îi pune pe Shorheieni să le dea la botiShor. Nănașul Adrianei BețiShor susține însă că jurnaliștii care se leapădă de anchetarea Adrianei BețiShor se pot angaja uShor la Publika TV.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Adriana BețiShor, cea mai crudă și mai cruntă procuoroare CNA din lume, s-a răzbunat pe sutele de anchete ale jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă. Aceștia au fost reținuți de cel mai temut CNA din lume și sunt acuzați de subminarea moralității și imponderabilității procuoroarei Adriana BețiShor. ”În țara asta...

Comentează