Televiziunea Moldova 1 a devenit ultima redută pe care Igor Dodon nu o poate cuceri. Deși urma să ne prezinte felicitările lui de Anul Nou, Dodon a fost anunțat de către jurnaliștii de la Moldova 1 că se poate duce nakhooy!

”Zaibal Dodon aista. Se ceartă cu toată lumea. Se ceartă cu România, cu Ucraina și ne duce în Uniunea Vomală. Noi nu-l vrem la televiziunea națională. Atunci când te duci în genunchi la transnistreni să le ceri scuze pentru războiul de pe Nistru ești prezervativ conchenâi a lu’ Putin ori ești gandon yobanây a lu’ Plaha. Nu vrem să te auzim la noi la tilividinie. Nu vrem să spurcăm anul 2018 ca pe 2017. Să se ducă la televiziunile lu’ Plaha, la bosul lui, care l-a ajutat să câștige fotoliul de prezik”, a declarat Leonea Iaibu, jurnalist la Moldova 1.

Ca să iasă din impas, moldovenii vor fi felicitați de un porc care va grohăi câteva minute la televizor. Pentru fapta lor, jurnaliștii de la Moldova 1 au fost declarați eroi! Se spune că vreo doi sau chiar trei ar avea maiouri cu #nuPlaha pe sub cămașă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Porc-Televizor-Revelion-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Porc-Televizor-Revelion-copy-300x300.jpgadminPolitic
Televiziunea Moldova 1 a devenit ultima redută pe care Igor Dodon nu o poate cuceri. Deși urma să ne prezinte felicitările lui de Anul Nou, Dodon a fost anunțat de către jurnaliștii de la Moldova 1 că se poate duce nakhooy! ”Zaibal Dodon aista. Se ceartă cu toată lumea. Se...

Comentează